Behandling

Kroppsbehandlingar -

Body SDS,  Qi-healing (energibehandling) 


Body SDS-behandling

Vad är en Body SDS behandling?

Body SDS står för Body Self Development System. Det är är en behandlingsform som utvecklats och bara finns i Danmark. Behandlingen förenar västerländsk och österländsk kunskap där man (be-) arbetar med lymfan, organ och leder. Genom pulserande rörelser, tryck, andningstekniker och samtal blir det en behandling som når ditt fysiska, mentala och energimässiga jag.

Din investering: 75 min - 700 kr.

 

Av behandlingarna kan du uppleva:

avslappning • minskad stress • emotionellt lugn • smärtlindring • ökad medvetenhet/självkännedom • korrigering av obalanser i den fysiska kroppen, balansering/förstärkning av energiflödet i kroppen • utrensning av gifter och slaggprodukter • snabbare naturlig läkning, bygga en sundare, starkare och smidigare kropp.

Qihealing (energibehandling)

Jag utför (liggande eller sittande) behandlingar. Under behandlingen placerar jag mina händer på kundens kropp, oftast i samma position som de energicenter (chakran) vi har, enligt österländsk medicin. 

 

Jag har sett människans egen unika läkekraft! Min idé är att de behandlingar som du får av mig bör kompletteras med din egen vilja om att förändras, antingen på det yttre och/eller det inre planet.


Jag tänker mig att din komplettering, t ex att bryta gamla mönster, utgör ett viktigt bidrag för att du ska bli mer motståndskraftig mot till exempel stress och sjukdom, för att i slutänden bli helare som människa. Mina energihandlingar kan hjälpa dig en bit på vägen. Din egen inställning och vilja till förändring kan ta dig hela vägen till ett rikare liv!

Din investering för 60 min energibehandling: 690 SEK.

"Läkning och harmoni för kropp och själ!"


Ångerrätt:.

"En konsuments ångerrätt innebär att du som konsument får ångra ett köp inom en viss tid om du köper något via tex internet eller telefon enligt1 kap 1 § DAL.

Som konsument har man normalt 14 dagar på sig att ångra ett köp, denna tid kallas för ångerfrist och börjar löpa dagen efter att du tagit emot din vara enligt2 kap 10 § DAL.
Skulle konsumenten ångra sin köpta vara är det ur bevishänseende klokt om konsumenten meddelar säljaren detta och att konsumenten sparar kvittot som denne får när den returnerat varan, enligt2 kap 13 § DAL."

Om du ångrar ditt köp inom 14 dagar från att du betalat, hör av dig till mig.Ångerrätten upphör 14 dagar efter inköpet. Du kan överföra/ge bort en eller flera behandlingar till annan person om så önskas.